Modele de cruci din mozaic

Ieftin Cruce Mozaic. Pret bune pentru cruci Beton si Marmura (bucatele de Marmura). Datorita faptului ca multi dintre clientii nostri Nea-u sollicitat o oferta de pret mai buna pentru cruci ne-am gandit sa va Punem la dispozitie o oferta Buna de pret pentru crucile realizate DIN Mozaic. “Mozaicul”, dupa cum bine stiti Unii dintre DVS. este o Combinatie de Beton si bucatele/bucati de Marmura, produs Care se slefuieste, de unde rezulta intr-un sfarsit ASA numitul produs finit denumit “Mozaic”. Cruci Marmura si Mozaic apaiser cu Marmura Alba si Neagra. Marmura este de CEA mai buna calitate. Confisam si felinare… Mester cu traditie in construirea monuments enterare, Vet la comanda sau DIN STOC: cruci DIN Marmura si CRUCI…

Articol scris in categoria > cruci ieftine Mozaic > ieftin Cruce Mozaic/pret Bun cruci Beton si Marmura (bucatele) PE Langa varietatea imensa de lucrari DIN Marmura, dispunem de un model de monument funéraire DIN Mozaic ornat cu Marmura si… Pretul pentru o Cruce de Piatra de Marmura Romaneasca de Ruschita porneste de la un pret de 900 de lei, si poate ajunge pentru un Monumente enterar pentru doua persoane pana la 2500 – 3000 Lei. Se pot realiza si cruci DIN Marmura importata DIN Chine sau Marmura adusa DIN Turcia, dar nu sont calitatile marmurei autohtone, este mult mai subtire, iar diferenta de pret nu este ASA de Mare. Pretul pentru crucile de Mozaic propuse de Noi este cel mai bun de PE Piata. Produsul se livreaza la domiciliul clientului prin intermediul curieratului rapide. Monumente enterrement sont DIN Mozaic sau Beton Armat cu canturi si diferite forme en relief……. In pretul monuments de Marmura este inclus un postament, un vazon si un felinar sau doua vazoane in functie de ASA… Oferim de asemenea spre vanzare si alte produse DIN préfabriquer Beton Armat: garduri simple si ieftine, garduri Beton si fier forjat, pavaje pietoni, pavaje autovehicule, placaje imitatie Piatra Casa, Dale placare Casa, stalpi garduri, stalpi VII, ghivece Flori , borduri trotuare, borduri peluze Flori, si alte produse pentru Constructii destinate casei si gradinii DVS. Realizam si produse din lemn: Casute vacanta, casuta deozitare scule si unelte Gradina, m.

a. Banci, garduri lemn, etc. Servicii funérailles sont > poze cu cruci Marmura si granit vom Adauga in curand pe site-ul nostru. In scurt timp vom adauga si o Poza cu acest produs pentru si dimensiunile crucii. Aceasta Cruce va fi o Cruce standard. IAR pretul este final este de 600 de lei plus 200 de lei Transportul dans Tara. Pentru ca aceasta Cruce sa ajunga la cliente dans timp util va ne sa realizat comanda DIN timp. Acest modèle de Cruce se realizeaza Numai pe comanda. Pentru o comanda ferma va vom trimite datele firmei si va trebui sa platiti un Avans.

Dans momentul platii Integrale va vom livra produsul. Avansul nu va va fi returnat daca nu veti Achita Plata integrala pentru produsul achizitionat. Vet Cruce Marmura marimea 1, 10 m la 300 lei 1, 20M la 600 Lei fotografi la 100 lei Cruce Mozaic 250 lei toate crucile au… Fiind o afacere de Familie, costurile sunt mult mai mici decat in restul ofertelor, preturile noastre pentru: Cruce DIN Mozaic….

This entry was posted in Uncategorized by . Bookmark the permalink.